Macromedia Flash non installato

Preţuri 2021

Tarif obișnuit pentru o persoană
Perioada UAH/persoană
(prețurile sunt indicate în grivne ucrainești, în acest preț sunt incluse 3 mese pe zi)
01.06 - 20.06 950
20.06 - 31.08 1100
01.09 - 950
 
Copiii sub 3 ani - fără pat suplimentar și masă - gratuit.
Copiii sub 12 ani - 20% reducere.
Locul aditional - 200 UAH.
Check-in - orele 13:00; check-out - orele 10:00 dimineața.
Plata se face integral ziua sosirii, în caz de plecare anticipată nici o restituire.
 
Pretul include:

Trei mese pe zi (meniu variat), 300 UAH costul produselor alimentare (reducerea produselor alimentare nu este disponibilă), închiriere cameră, parcare, TV prin satelit, servicii de curățenie (la cerere), utilizarea șezlongurilor, piscinei, terenului de joc, grătarului din curte.

Dotări camere:
Mobilier nou (paturi, dulapuri, noptiere), fotolii din lozii, aer condiționat, frigider, TV prin satelit - 15 canale, grup sanitar (cabina de duș cu apă caldă și rece, chiuveta, WC), lenjerie de pat şi prosoape.

Facilități pensiune:
Două bazine de înot cu șezlonguri, sală de biliard cu aer condiționat - 150 UAH / oră, sală pentru tenis de masă cu aer condiționat - 50 UAH / oră, sală de joc pentru copii cu aer condiționat - 40 UAH / oră (calculatoare, masă de fotbal şi de hochei, etc.), cafenea-bar (exclusiv pentru clienţi), teren sportiv pentru copii - fotbal si baschet, grătar.

 
Este posibilă organizarea transportului în s. Kurortnoie (în perioadă de vară până la şase rute din Chişinău), excursii la Centrul de cultură al vinului "Shabo" și Cetatea Akkerman.