Macromedia Flash non installato

Amplasare

Pensiunea noastră este situată la 100 de metri de la Marea Neagră, în satul Nikolaevka (Balabanovka).

Click pentru vizualizare detaliată

Pentru cei care sosesc cu maşina:

Coordonatele GPS pentru navigare:
N: 45*54'37"
E: 30*13'22"
De asemenea, puteţi utiliza Harta Google de mai jos pentru a selecta itinerarul călătoriei.
Pentru confortul Dvs., pe această hartă este deja evidențiată ruta din Odessa, pe drumul T1604.
Pentru a selecta traseul pe hartă, faceţi clic pe tag-ul Nikolaevka și selectați "Marșrute" în fereastra care se va deschide.

Sosire cu trenul:

Dacă veniţi cu trenul în Odesa, puteţi să luați unul din autobusele care trec prin s. Nikolaevka (orarul autobuselor din Odesa îl puteți vedea mai jos).
Dacă aţi sosit în Belgorod-Dnestrovsk, puteți ajunge în s. Nikolaevka cu următoarele autobuse:
B-Dnestrovsk - Nikolaevka (autobusul se pornește de la piaţă): 5:00, 9:00, 12:30, 17:00.
B- Dnestrovsk - Tuzli (prin s. Nikolaevka): 11:30, 14:15

Modalități de a ajunge în s. Nikolaevka:

Autostradă T1604
  • Din Odesa, pe autostrada T1604: 99 km, 1 oră și 43 min.
  • Din Odesa, prin E87 şi apoi pe T1604: 124 km, 2ore și 9min.
Aeroporturi:
  • Odesa (UKOO) - 100 Km.
  • Kiev (UKBB) - 561 km.
Itinerare auto:
  • Odesa - Tatarbunari 8:30
  • • Odesa – Jioltii Iar 13:50
  • • Odesa - Dmitrovka 15:50

O scurtă excursie prin s. Nikolaevka

Nikolaevka (Balabanovka)

    Demult s-au terminat viscolele şi gerul de iarnă. Hainele călduroase sunt ascunse în dulapuri. Fețele oamenilor s-au acoperit cu un bronz ușor, iar rochiile și pantalonii scurți de vară au devenit ceva obișnuit. Vara - un anotimp minunat, pe care deseori în viață îl asociem cu vacanța. Ce frumos e când poți să-ți petreci vacanța anume pe timp de vară! Visele despre o vacanţă de vară sunt aproape mereu legate cu:
— plecarea din oraşul zgomotos cu mult praf,
— schimbarea anturajului,
— restabilirea sănătăţii…

     Foarte mulți din noi trăiesc departe de mările calde. Pentru unii, cea mai bună vacanţă, uneori singura posibilă, se petrece în apropierea unui lac sau râu din localitate. Pentru alții, călătoriile în ţările îndepărtate au devenit ceva obişnuit. Există iubitori de turism pietonal dar mai există și un număr mare de iubitori de plajă pe malul mării.

     Undeva la sud există o mare blândă și caldă - Marea Neagră, care pentru mulți din noi reprezintă ceva foarte apropiat și drag. E un vis adevărat să vezi acel spațiu albastru și necuprins, unde marea se uneşte cu cerul, să poți simți briza proaspătă, să te alinți sub soare în nisipul fierbinte și să te arunci în valurile mării calde.

    Iar pe malul Mării Negre s-a întins unul dintre cele mai pitoreşti oraşe din lume - Odesa, care este faimos prin frumusețea și ospitalitatea sa, prin glumele și spiritul său șotios. La vest de Odesa, la o distanţă de aproximativ 100 km, există un sat cu o denumire drăguță - Balabanovka, care poate oferi o vacanță minunată.

    Satul Balabanovka (Nikolaevka) are istoria sa, acesta fiind cunoscut din 1760. Satul este micuț, dar, în același timp, atractiv şi confortabil. Pensiunea noastră este situată la aproximativ 100 de metri de la Marea Neagră. Pensiunea reprezintă o casă recent construită, cu două etaje ce oferă camere de 2, 3 și 4 persoane. Camerele sunt amenajate cu mobilă nouă și toate facilitățile de bază (baie, TV satelit, aer condiţionat). Pensiunea are doua piscine, unde vă puteți relaxa și face plajă pe șezlonguri. Pentru iubitorii de a face carne la grătar există locuri special amenajate cu mangal. Puteți veni la pensiunea noastră oricând, nu există vreun program definit de sosiri/plecări. Vă vom întâmpina la sosire și vom fi bucuroși să vă cazăm și să va hrănim. La cererea oaspeților pot fi organizate mese de trei ori pe zi.

    Unul dintre principalele avantaje ale satului Nikolaevka (Balabanovka) sunt plajele nisipoase. Intrarea treptată în mare, temperatura apei de +26-28°C, mirosul de iarbă şi flori aduse de adierea vântului din stepele Mării Negre, ușor vor transforma vacanța voastră în una de neuitat. Două - trei săptămâni de viaţă în Balabanovka vă vor umple de forţă fizică şi spirituală.

Hartă


Vezi Pensiunea „Irina” pe o hartă mai mare.